Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pozitív sokk - dokumentumfilm a Duna II. Autonómián ma, 20.15-től

Bodnár Zsolt látássérült roma fiatalemberként jelentkezett a győri egyetemre, jogász szeretne lenni. Róla szól Balassa László filmje, a Pozitív sokk, melyet tavaly, a 41. Magyar Filmszemlén mutattak be.

"A portréfilmben megismerhetjük különleges személyiségét, és azoknak az őt körülvevő embereknek a gondolatait, akik szeretnek lehetetlennek tűnő helyzetekre megoldást találni." via Port.hu

0 Tovább

Gypsy Side

 

fotó: V.E.R.Z.I.O.

Tegnap este a Duna Autonómia leadta Gát Balázs 2006-os, Gypsy Side című filmjét. Csak a felénél kaptam észbe, és már látom, egyhamar nem lesz ismétlés, mindenesetre szólok, hogy érdemes megnézni.

Az amerikai gengszter rap műfajban alkotó, halmozottan tehetséges nyolcadik kerületi fiatalokról szól. Ahogy a rappet mereven elutasító édesapám fogalmazott freestyleban előadott szövegeiket hallgatva: "jobban tudnak magyarul, mint én!"

Az egyik legjobb rész az, amikor a tizenéves srácok tudatos előadóként mennek a hivatalba levédetni a dalaik szerzői jogait, de a többi legjobb rész is nagyon jó.

Ötven perc tömény jóság.

0 Tovább
12
»

Dzsipszizmus

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek